• Din Volkswagen-återförsäljare i Skåne

    Besök oss i Tomelilla & Ystad

0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 (Ystad)

Om Volkswagen

Volkswagen Personbilar är en del av Volkswagen Group Sverige AB, som är Sveriges största bilorganisation. Under 2019 köpte svenska kunder 53 469 personbilar av märket Volkswagen. Det gör Volkswagen till tvåa på den svenska bilmarknaden med en marknadsandel på 15,1 procent.

 

Volkswagens huvudkontor finns i Södertälje och där ansvarar man för produktplanering, marknadsföring och kommunikation, service och andra övergripande frågor. Vi på Michelsens Bil är stolta återförsäljare av såväl Volkswagen personbilar och transportbilar.

 

Volkswagen i Tomelilla & Ystad

 

Michelsens Bil är alltså din auktoriserade återförsäljare av Volkswagen personbilar i Skåne. Våra utbildade säljare har lång erfarenhet, så har du frågor om försäljning eller övriga funderingar gällande Volkswagen så är det till oss du ska vända dig. Våra moderna anläggningar hittar du i Tomelilla & Ystad.

 

Våra kompetenta och servicevänliga säljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina behov. Oavsett vad du har för önskemål när det gäller din nya bil så har vi en modell som passar just dig! Hos oss kan du se och provköra hela modellprogrammet. Välkommen in för att se eller provköra våra bilar.

 

 


Vi finns här för dig!

Tveka inte att höra av dig till någon av oss säljare på Volkswagen i Tomelilla eller Ystad.

 

*Klicka på respektive säljare för att se kontaktinformation

 

Våra Volkswagen-anläggningar når du på telefonnummer:

 

Tomelilla tel: 0417-281 00 

Ystad tel: 0411-297 70