• Din Volkswagen-återförsäljare i Skåne

    Besök oss i Tomelilla & Ystad

0411-241021 (Tomelilla) 0411-243613 (Ystad)

Volkswagen i Tomelilla & Ystad

 

Michelsens Bil är auktoriserad återförsäljare av Volkswagen personbilar i Skåne. Våra utbildade säljare har lång erfarenhet, så har du frågor om försäljning eller övriga funderingar gällande Volkswagen så är det till oss du ska vända dig.

 

Våra kompetenta och servicevänliga säljare hjälper dig att hitta rätt bil för just dina behov. Oavsett vad du har för önskemål när det gäller din nya bil så har vi en modell som passar just dig! Hos oss kan du se och provköra hela modellprogrammet. Välkommen in för att se eller provköra våra bilar.

Privatleasing

Många som köper ny bil idag väljer att köpa bilen som privatleasing. På Michelsens Bil erbjuder vi möjligheten att privatleasa din nya Volkswagen och på så vis få en fast månadskostnad.

 

NYHET! Helelektriska ID.3 är här!

 

ID.3 är efterlängtad och rullar nu på svensk mark. Ni är många som provkört och beställt denna ytterst prisvärda elbil, men har du inte hunnit så bara lugn. Bilar finns att testa i Tomelilla och Ystad. Just nu kan du dessutom privatleasa denna drömbil fr. endast 3495:-/mån. Har du funderat på att ta steget till en laddbar bil så är det tid NU!
Läs mer om ID.3 här >>>

 

Vår säljare Johan har testat nya elbilen ID.3. Här berättar han om sin upplevelse och om varför han är säker på att detta blir en riktig favorit för tjänstebilsförare >>>

 


Vi finns här för dig!

Tveka inte att höra av dig till någon av oss säljare på Volkswagen i Tomelilla eller Ystad.

 

*Klicka på respektive säljare för att se kontaktinformation

 

Våra Volkswagen-anläggningar når du på telefonnummer:

 

Tomelilla tel: 0411-241021 

Ystad tel: 0411-243613