Lediga tjänster

 

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 80 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra anläggningar inom Michelsengruppen är auktoriserade försäljnings- och serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där din insats kommer göra skillnad.

Fordonsbranschen står idag inför stora förändringar. Fordonsflottan skall konverteras till el-drift och försäljnings-kanalerna förändras. Vår kontakt med kunderna digitaliseras i allt högre grad den digitala närvaron har stor betydelse för vår verksamhet och den digitala upplevelsen för våra kunder är mycket viktig.

 

Just nu söker vi:

Skodasäljare

Tjänsten innebär att sälja nya Skoda och begagnade bilar till företag och privatpersoner. Som säljare är du målmedveten, resultatinriktad och professionell. Du har en öppen personlighet och har förmåga att skapa förtroende hos våra kunder och bibehålla goda relationer. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Du har en hög servicekänsla, är positiv, lyhörd och har roligt när du får göra affärer. Våra kunder är kunniga och ställer höga krav på information och kommunikation. I tjänsten guidar du kunden genom provkörning, produktinformation, service- försäkrings- och finanslösningar till bilen. Du är ordningsam och håller dina löften.

Vi erbjuder en utmaning där du kommer att arbeta med ett av bilvärldens mest attraktiva bilmärke Skoda. Vår Skodaläggning i Ystad är framgångsrik bl. a tack vare ett starkt teamarbete mellan försäljning- och serviceavdelningen. Det är viktigt att du är en lagspelare som bidrar till teamets framgång. Vi erbjuder dig ett bra gäng kompetenta arbetskamrater samt utbildning och kompetensutveckling för att du ska få de bästa förutsättningar att prestera bra. Med egen drivkraft har du möjlighet att utveckla försäljningen väl.

Körkort för personbil är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av B2B-försäljning, att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både i svenska och engelska samt har god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet från bilbranschen och ett stort intresse för bilar.

Tjänsten är heltid och arbetstiden är även på helger. Lönen består av en fast del och en provisionsdel.

 

Om du ser att försäljning inom fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person.

Har du frågor om tjänsten så ta kontakt med Joakim Käck Försäljningschef, Tel 0417-281 37

Vi vill ha din ansökan med meritförteckning senast den 25 oktober 2019, men ansök gärna direkt eftersom anställningsprocessen är igång.

Ansökan fyller du i nedan.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

 

 

 

jobbansökan

Här kan du bifoga dina uppgifter för jobbansökan.