0417-28100 (Tomelilla) 0411-29770 Ystad

Boka Service i Ystad & Tomelilla

På Michelsens Bil i sydöstra Skåne vet vi hur viktigt det är med en väl fungerande bil för att vardagen ska fungera. I våra verkstäder i Tomelilla & Ystad finns våra kunniga och utbildade servicetekniker redo att stå till tjänst med bl.a. service av bil, hjulsskifte, basservice, stenskott, rekond, däckhotell m.m. Michelsens Bil är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, SKODA, SEAT, Audi och Volkswagen Transportbilar men vi servar självklart även bilmärken som Mercedes, BMW, Nissan, Volvo, Kia, Renault, Peugeot m.fl.

 

Service

 

På Michelsens Bil i Skåne erbjuder vi bl.a. följande:

 

 • Boka service online
 • Hjulskifte & Däckhotell
 • Bilvård & Rekond
 • Glasverkstad
 • Plåtverkstad
 • Service för äldre bilar

 

 

 

Boka service online

Såhär bokar du service online:

 1. I menyn högst upp på vår hemsida michelsensbil.se hittar du VERKSTAD/SERVICE. Håll muspekaren (i desktop-version) över så fälls en meny ner där du hittar BOKA SERVICE. Klicka där!
 2. Scrolla ner till bilden med texten BOKA SERVICE ONLINE. Klicka där!
 3. Du kommer till en ny sida där du måste ACCEPTERA INSTÄLLNINGAR. För GDPR.
 4. Uppge Registreringsnummer på din bil.
 5. Antal mil
 6. Välj din verkstad (Tomelilla eller Ystad)
 7. Fortsätt med de tillval du önskar på din service.
 8. Du får pris och bokar in den tid som passar dig.
 9. SÅ, nu är du bokad och klar!

 

Följ anvisningarna, få ett pris och boka din service online.

 

Har du servat på annan verkstad än Michelsens?

Vet ni med er att alla servicetillfällen ej är utförda av en auktoriserad verkstad så hänvisar vi er hit, så kontaktar vi er för en prisuppgift.

 

Övriga ärenden till servicesidan?

Vill du boka andra ärenden på servicesidan, som exempelvis hjulsskifte, basservice, stenskott, rekond, däckhotell osv.

Klicka här >>>

 


Vi finns i Tomelilla för dig!

 

 

Vi finns i Ystad för dig!

 


Bra att veta om service

 

Originaldelar och specialverktyg
I Tomelilla & Ystad har vi auktoriserade märkesverkstäder för Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Här kan du vara säker på att möta servicespecialister som enbart arbetar med originalutrustning och originaldelar direkt från bilfabrikerna. Vi går regelbundet utbildningar och har daglig kontakt med fabrikerna för de senaste uppdateringarna. Till alla moment använder vi märkes­godkänd verkstadsutrustning och har cirka 4.500 olika specialverktyg till hands.

 

Bilens garanti förlängs
När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1 000 mils, garanti på reparationen. Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.

 

Högre andrahandsvärde
Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du vill sälja den. Detta betonas ofta både i motortidningar och i prislistor på begagnade bilar, helt enkelt för att en dokumenterad historik talar om att du har tagit väl hand om din bil.

 

Mobilitetsgaranti
Eftersom Michelsens Bil är en auktoriserad märkesverkstad lämnar Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar en mobilitetsgaranti när du servar din bil hos oss. Detta innebär i korthet att du aldrig behöver bekymra dig för att bli stående längs vägen.

 

Mobilitetsgaranti
Volkswagen: 020-665500
Audi: 020-615055
SEAT: 020-80 10 20
Skoda: 020-727070
Volkswagen Transportbilar: 020-303000

 


 

 

Prisgaranti – Service/Verkstad

På Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA

Alltid hos experter med Michelsens Bil Prisgaranti.

Tomelilla Servicerådgivare

På Michelsens Bil erbjuder vi alltid våra kunder det allra bästa. Michelsens Bil Prisgaranti är vårt sätt att ge dig det lilla extra i form av trygghet – du lämnar din Volkswagen, Audi, SEAT eller SKODA i säkert förvar, helt enkelt!

Vår prisgaranti gäller reparationer, service och för däck med montering. Våra verkstäder i Tomelilla & Ystad är auktoriserade och där jobbar personal som känner dina bilar bättre än någon annan. Vi garanterar alltid vårt pris mot annan auktoriserad Volkswagen, Audi, SEAT eller Skoda-verkstad inom en radie på 10 mil. Detta gör vi för att du som kund skall vara trygg i ditt val av Michelsens Bil som servicepartner.

 

Prisgaranti hos Michelsens Bil

 • Omfattar både privatpersoner och företag (ej försäkrings- och leasingbolag).
 • Gäller reparation, service samt däck tillsammans med montering.
 • Gäller för alla årsmodeller.
 • Gäller för Volkswagen, Audi, SEAT och SKODA. i jämförelse med annan auktoriserad verkstad för Volkswagen, Audi, SEAT och SKODA.
 • Skriven offert måste visas upp. Olika delar samt arbete ska vara specificerat och offerten får inte vara äldre än 30 dagar. Det offererade arbetet skall innehålla originaldelar samt uppfylla de krav som biltillverkaren har på arbete, oljor och övriga vätskor för den aktuella bilen. Däck skall vara av samma fabrikat och specifikation.
 • Begränsning i radie på max 10 mil från våra verkstäder i Tomelilla eller Ystad.
 • Gäller vid offerter baserade på ordinarie priser, ej kampanjpriser eller rabatter.
 • Prisgarantin kan ej kombineras med andra eventuella erbjudanden eller rabatter.