• Boka Service i Ystad & Tomelilla

0411-241023 (Tomelilla) 0411-241025 (Ystad)

Boka Service i Ystad & Tomelilla

På Michelsens Bil i sydöstra Skåne vet vi hur viktigt det är med en väl fungerande bil för att vardagen ska fungera. I våra verkstäder i Tomelilla & Ystad finns våra kunniga och utbildade servicetekniker redo att stå till tjänst med bl.a. service av bil, hjulsskifte, basservice, stenskott, rekond, däckhotell m.m. Michelsens Bil är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, SKODA, SEAT, Audi och Volkswagen Transportbilar men vi servar självklart även bilmärken som Mercedes, BMW, Nissan, Volvo, Kia, Renault, Peugeot m.fl.

 

På Michelsens Bil i Skåne erbjuder vi bl.a. följande:

 

 • Boka service online
 • Hjulskifte & Däckhotell
 • Bilvård & Rekond
 • Glasverkstad
 • Plåtverkstad
 • Service för äldre bilar

 

 

 

Boka service online

Såhär bokar du service online:

 1. I menyn högst upp på vår hemsida michelsensbil.se hittar du VERKSTAD/SERVICE. Håll muspekaren (i desktop-version) över så fälls en meny ner där du hittar BOKA SERVICE. Klicka där!
 2. Scrolla ner till bilden med texten BOKA SERVICE ONLINE. Klicka där!
 3. Du kommer till en ny sida där du måste ACCEPTERA INSTÄLLNINGAR. För GDPR.
 4. Uppge Registreringsnummer på din bil.
 5. Antal mil
 6. Välj din verkstad (Tomelilla eller Ystad)
 7. Fortsätt med de tillval du önskar på din service.
 8. Du får pris och bokar in den tid som passar dig.
 9. SÅ, nu är du bokad och klar!

 

Följ anvisningarna, få ett pris och boka din service online.

 

Har du servat på annan verkstad än Michelsens?

Vet ni med er att alla servicetillfällen ej är utförda av en auktoriserad verkstad så hänvisar vi er hit, så kontaktar vi er för en prisuppgift.

 

Övriga ärenden till servicesidan?

Vill du boka andra ärenden på servicesidan, som exempelvis hjulsskifte, basservice, stenskott, rekond, däckhotell osv.

Klicka här >>>

 


Vi finns i Tomelilla för dig!

 

 

Vi finns i Ystad för dig!

 


Bra att veta om service

 

Originaldelar och specialverktyg
I Tomelilla & Ystad har vi auktoriserade märkesverkstäder för Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Här kan du vara säker på att möta servicespecialister som enbart arbetar med originalutrustning och originaldelar direkt från bilfabrikerna. Vi går regelbundet utbildningar och har daglig kontakt med fabrikerna för de senaste uppdateringarna. Till alla moment använder vi märkes­godkänd verkstadsutrustning och har cirka 4.500 olika specialverktyg till hands.

 

Bilens garanti förlängs
När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1 000 mils, garanti på reparationen. Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.

 

Högre andrahandsvärde
Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du vill sälja den. Detta betonas ofta både i motortidningar och i prislistor på begagnade bilar, helt enkelt för att en dokumenterad historik talar om att du har tagit väl hand om din bil.

 

Mobilitetsgaranti
Eftersom Michelsens Bil är en auktoriserad märkesverkstad lämnar Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar en mobilitetsgaranti när du servar din bil hos oss. Detta innebär i korthet att du aldrig behöver bekymra dig för att bli stående längs vägen.

 

Mobilitetsgaranti
Volkswagen: 020-665500
Audi: 020-615055
SEAT: 020-80 10 20
Skoda: 020-727070
Volkswagen Transportbilar: 020-303000