• Verkstad & Service i Tomelilla & Ystad

0411-241023 (Tomelilla) 0411-241025 (Ystad)

Bilverkstad & Service i sydöstra Skåne.

Välkommen till hjärtat av Michelsens Bil, nämligen verkstaden! Vi är stolta över att vara en auktoriserad bilverkstad i Ystad & Tomelilla, för Volkswagen, Audi, SKODA och SEAT. Vi som arbetar här älskar bilar och vi förstår att du som lämnar din bil till oss vill att den ska bli väl omhändertagen, och det lovar vi!

Detta gör vi på Michelsens bilverkstad i Ystad & Tomelilla

 

Boka service

 

På Michelsens Bil i sydöstra Skåne vet vi hur viktigt det är med en väl fungerande bil för att vardagen ska fungera. I våra verkstäder i Tomelilla & Ystad finns våra kunniga och utbildade servicetekniker redo att stå till tjänst med bl.a. service av bil, hjulsskifte, basservice, stenskott, rekond, däckhotell, AC-rengöring m.m.

 

Reservdelar

 

Som auktoriserad märkesverkstad kan vi garantera att vi alltid hittar rätt reservdel till din Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Självklart hjälper vi dig även med andra märken.

 

Biltillbehör – Webshop

 

Här är den del av Michelsens Bil där du hittar alla olika typer av tillbehör till din bil. Är du ute efter exempelvis takbox, bilbarnstol, navkaplsar, alko-mätare, eller cykelhållare så har du hittat helt rätt!

 

Skadeverkstad

 

Har olyckan varit framme? Kontakta oss på Michelsens Bil, så hjälper vi till och få din bil körklar igen.

 

Glasverkstad

 

Behöver du fixa ett stenskott eller är det helt enkelt dags för en ny vindruta?

 

Däckservice

 

Vi förvarar mer än gärna era däck i vårt däckhotell och är det dags att byta till sommar- eller vinterdäck så utför vi hjulskifte i verkstaden i såväl Tomelilla som Ystad.

 

Bilvård & Rekond

 

Låt bilen få en ansiktslyftning! Vi tvättar och rekondar din bil.