• Reservdelar och Tillbehör hos Michelsens Bil Ystad.

    Vi utrustar din bil rätt.

Tillbehör och Reservdelar Ystad

Välkommen in till Reservdelar hos oss på Michelsens Bil Ystad!

Som auktoriserad märkesverkstad kan vi garantera att vi alltid hittar rätt reservdel eller tillbehör till din Audi, Volkswagen, Skoda eller Volkswagen Transport. Självklart hjälper vi dig även med andra märken.

Här kan du hitta de tillbehör som passar till just din bil.

Kontakta våra reservdelspersonal på lagret

Tel: 0411-241026

Viktigt för den avancerade säkerheten.

På Audi, Volkswagen, Volkswagen Transport, Skoda är vindrutan en viktig del i våra märkes avancerade system för förarstöd. Här sitter antenn, kamera och laser som styr bland annat funktionerna bakom trötthetsvarnare, autobroms, avståndskontroll och trafikskyltsinformation.  Vid byte av vindrutan är det viktigt att den nya har samma egenskaper som originalrutan. Bilens avancerade system för förarstöd fungerar tillförlitligt bara om de optiska toleranserna, glastjockleken och vikten är exakt rätt, samt att rutan monteras på rätt sätt med originallim.

 

 

 

 

EkonomipaketetVolkswagen Ekonomipaket.

 Volkswagen har lanserat Ekonomipaket, ett reparationspaket med särskilt utvecklade reservdelar där livslängden anpassats till äldre bilar. I paketet ingår reservdelar men även arbetet.

Vad är Volkswagen Ekonomipaket?

Det är reparationspaket med noga utprova­de reservdelar (ekonomidelar) där livsläng­den anpassats till lite äldre bilar – åtta år eller äldre. I paketet ingår även arbetet som alltid utförs av specialutbildade Volkswagen­tekniker.

Vad är Volkswagen Ekonomidelar?

Ekonomidelar är en ny produktfamilj inom Volkswagengruppen för fordon som är åtta år och äldre. De är speciellt framtagna reservdelar som Volkswagengruppen med dess tekniska kompetens och mångårig erfarenhet av diverse fordonsmodeller har utvecklat och tillverkat enligt modifierade seriespecifikationer och som bygger på den senaste tekniska utvecklingen. De är nog­grant anpassade till fordonets ålder och har två års garanti.

 

sommar

Dags för sommarens viktigaste millimetrar.

Risken för vattenplaning ökar när sommardäcken slits

När däckens mönsterdjup minskar försämras också däckens förmåga att tränga undan vatten. Därför ökar risken för vattenplaning när däcken slits och bromssträcken på våt vägbana blir längre. Under 3 mm mönsterdjup minskar greppet snabbt vid vått väglag, för varje avsliten tiondels millimeter. Om dina däck börjar bli slitna, ta det extra försiktigt när det är vått på vägen.

 

BILTILLBEHÖR

Hos oss kan vi det mesta som är värt att veta om våra bilmärken. Det finns alltid minst en person hos oss som har specialistkunskap om ett bilmärke och dess delar. Vi ser även till att alltid ha alla service- och slitdelar – så du ska kunna få en snabb och bra service.

Behöver du vinterfälgar till din bil, eller kanske en skidbox inför vintersemestern? Kanske en barnstol eller varför inte campingutrustning till fiskeresan?

Om du är nyfiken på vad som finns och vill titta själv , Klicka på ditt bilmärke så kommer du till rätt tillbehörssida.

Volkswagen

Audi

Skoda