• Välkommen in till oss i Ystad.

    Vi tar hand om din bil.

Service Ystad

Välkommen in till serviceverkstaden hos oss på Michelsens Bil i Ystad ! Vi har rätt utrustning, verktyg, kompetens och utbildning för att ta hand om din VW, Audi, Skoda eller VW Transporter på bästa sätt.

Om du vill boka service så kan du ringa oss på tel: 0411-241025 eller boka online här

ORIGINALDELAR OCH SPECIALVERKTYG

I Ystad har vi auktoriserade märkesverkstäder för Audi, VW, Skoda och VW Transporter som alla ställer höga krav på oss och vår service till dig.

Här är du säker på att möta servicespecialister som enbart jobbar med originalutrustning och originaldelar direkt från bilfabrikerna.

Vi går regelbundet utbildningar och har daglig kontakt med fabrikerna för de senaste uppdateringarna.

Till alla moment använder vi märkes­godkänd verkstadsutrustning och har cirka 4.500 olika specialverktyg till hands.

Bilens garanti förlängs.
När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1 000 mils, garanti på reparationen. Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.

Högre andrahandsvärde.
Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du vill sälja den. Detta betonas ofta både i motortidningar och i prislistor på begagnade bilar, helt enkelt för att en dokumenterad historik talar om att du har tagit väl hand om din bil.

Mobilitetsgaranti.
Eftersom Michelsens Bil i Ystad är en auktoriserad märkesverkstad lämnar Audi, VW, Skoda och VW Transporter en mobilitetsgaranti när du servar din bil hos oss. Detta innebär i korthet att du aldrig behöver bekymra dig för att bli stående längs vägen.

Mobilitetsgaranti
Volkswagen: 020-665500
Audi: 020-615055
Skoda: 020-727070
Volkswagen Transport: 020-303000