Service Tomelilla & Ystad

Service Tomelilla & Ystad

Välkommen in till serviceverkstaden hos oss på Michelsens Bil i Tomelilla! Vi har rätt utrustning, verktyg, kompetens och utbildning för att ta hand om din Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT eller Volkswagen Transportbilar på bästa sätt.

Om du vill boka service så kan du ringa oss på tel: 0411-241023 eller Boka Service Online:

 

Originaldelar och specialverktyg
I Tomelilla har vi auktoriserade märkesverkstäder för Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Här kan du vara säker på att möta servicespecialister som enbart arbetar med originalutrustning och originaldelar direkt från bilfabrikerna. Vi går regelbundet utbildningar och har daglig kontakt med fabrikerna för de senaste uppdateringarna. Till alla moment använder vi märkes­godkänd verkstadsutrustning och har cirka 4.500 olika specialverktyg till hands.

Bilens garanti förlängs
När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1 000 mils, garanti på reparationen. Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.

Högre andrahandsvärde
Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du vill sälja den. Detta betonas ofta både i motortidningar och i prislistor på begagnade bilar, helt enkelt för att en dokumenterad historik talar om att du har tagit väl hand om din bil.

Mobilitetsgaranti
Eftersom Michelsens Bil är en auktoriserad märkesverkstad lämnar Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar en mobilitetsgaranti när du servar din bil hos oss. Detta innebär i korthet att du aldrig behöver bekymra dig för att bli stående längs vägen.

Mobilitetsgaranti
Volkswagen: 020-665500
Audi: 020-615055
SEAT: 020-80 10 20
Skoda: 020-727070
Volkswagen Transportbilar: 020-303000