• Reservdelar Tomelilla & Ystad

    Vi utrustar din bil rätt.

0411-241020 (Tomelilla) 0411-241026 (Ystad)

Reservdelar Tomelilla & Ystad

 

Välkommen in till Reservdelar hos oss på Michelsens Bil Tomelilla och Ystad!

Som auktoriserad märkesverkstad kan vi garantera att vi alltid hittar rätt reservdel eller tillbehör till din Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Självklart hjälper vi dig även med andra märken.

Här kan du hitta de tillbehör som passar till just din bil. Kontakta vår reservdelspersonal på Tel: 0411-241020 (Tomelilla)

Vi hjälper dig i Tomelilla:

 

Vi hjälper dig i Ystad:

 

 


Viktigt för den avancerade säkerheten.

 

På Audi, Volkswagen, Volkswagen Transport, Skoda är vindrutan en viktig del i våra märkes avancerade system för förarstöd. Här sitter antenn, kamera och laser som styr bland annat funktionerna bakom trötthetsvarnare, autobroms, avståndskontroll och trafikskyltsinformation.  Vid byte av vindrutan är det viktigt att den nya har samma egenskaper som originalrutan. Bilens avancerade system för förarstöd fungerar tillförlitligt bara om de optiska toleranserna, glastjockleken och vikten är exakt rätt, samt att rutan monteras på rätt sätt med originallim.

 

 

 

 


 

EkonomipaketetVolkswagen Ekonomipaket.

 Volkswagen har lanserat Ekonomipaket, ett reparationspaket med särskilt utvecklade reservdelar där livslängden anpassats till äldre bilar. I paketet ingår reservdelar men även arbetet.

Vad är Volkswagen Ekonomipaket?

Det är ett reparationspaket med noga utprova­de reservdelar (ekonomidelar) där livsläng­den anpassats till lite äldre bilar – åtta år eller äldre. I paketet ingår även arbetet som alltid utförs av specialutbildade Volkswagen­tekniker.

Vad är Volkswagen Ekonomidelar?

Ekonomidelar är en ny produktfamilj inom Volkswagengruppen för fordon som är åtta år och äldre. De är speciellt framtagna reservdelar som Volkswagengruppen med dess tekniska kompetens och mångårig erfarenhet av diverse fordonsmodeller har utvecklat och tillverkat enligt modifierade seriespecifikationer och som bygger på den senaste tekniska utvecklingen. De är nog­grant anpassade till fordonets ålder och har två års garanti.

 


 

 

Dags för vinterns viktigaste millimetrar.

Enligt lag är det krav på vinterdäck om det råder vinterväglag mellan 1 december och 31 mars.

Då gäller även kravet på 3 mm mönsterdjup. Dubbdäck får endast användas mellan 1 oktober till 15 april. Rekommendationen för mönsterdjup vid vinterväglag är minst 5 mm.

Ett nedslitet däck med litet mönsterdjup har sämre vägegenskaper såsom bromsförmåga, väjning- och styrningsförmåga, accelerationsförmåga, förmågan att leda bort slask, få grepp på is samt större risk för vattenplaning.

Se till att skifta vinterdäcken i tid!

 


 

BILTILLBEHÖR

Hos oss kan vi det mesta som är värt att veta om våra bilmärken. Det finns alltid minst en person hos oss som har specialistkunskap om ett bilmärke och dess delar.

Vi ser även till att alltid ha alla service- och slitdelar – så du ska kunna få en snabb och bra service.

 

Behöver du vinterfälgar till din bil, eller kanske en skidbox inför vintersemestern? Kanske en barnstol eller varför inte campingutrustning till fiskeresan?

Om du är nyfiken på vad som finns och vill titta själv , Klicka på ditt bilmärke så kommer du till rätt tillbehörssida.

 

Volkswagen

 

Audi

 

Skoda

 

Seat