• Jobba med oss på Michelsens Bil

 

Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Ett av våra mål är att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna och servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.


Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

Vi tar endast emot ansökningar via formuläret nedan. Inte emot ansökningar via mail.

 


Just nu söker vi….

 

Redovisningsansvarig hos Michelsens Bil.

 

Vill du arbeta i ett starkt team och tillsammans med dina kollegor bidra till vår fortsatta framgång? Då är du välkommen att söka tjänsten som Redovisningsansvarig.

 

Vem är vi?

 

Michelsens Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar.
Våra verkstäder är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi omsätter ca 400 Mkr och är idag 65 anställda och finns med våra anläggningar i Tomelilla och i Ystad.

 

Vad söker vi?

 

Som Redovisningsansvarig ansvarar du för den löpande redovisningen samt för framtagande och kvalitetssäkring av bokslut. Du arbetar också med budget och prognoser. Du arbetar löpande med vidareutveckling av våra rutiner inom ekonomi och redovisning.

 

Du ansvarar för framtagande och avstämning av månadsbokslut, rapportering av moms-/ arbetsgivardeklarationer mm. Du medverkar i projekt inom verksamhetsutveckling av företaget i form av investeringskalkylering, ekonomistyrning mm.

 

Du rapporterar direkt till Ekonomichefen, men arbetar även nära ledningsgruppen i redovisningsfrågor inom våra försäljnings- och servicemarknadsavdelningar.
Du utgör ett stöd till hela organisationen i redovisnings- och ekonomifrågor.

 

Vem söker vi?

 

Vi ser gärna att du är civilekonom eller motsvarande med arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten.

 

Du är strukturerad, noggrann, analytisk och har goda IT-kunskaper. Du har ett stort intresse av att utveckla och effektivisera processer och det är meriterande om du har drivit förändringsprojekt och med inriktning på digitalisering och automatisering. Du har B-körkort och behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Du är självgående och trygg i din roll, samtidigt som du tar initiativ och är drivande till utveckling och förbättring. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka samt agera och tycker om att arbeta i en affärsnära funktion samtidigt som du har god kännedom om regelverk, lagstiftning och praxis inom redovisning, skatter och bokslutsarbete.

 

Vad erbjuder vi dig?

 

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och stora möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag i en bransch under spännande utveckling och med flera av marknadens starkaste varumärken.

 

Vår värdegrund står på fyra ben. Det är engagemang, respekt, kundfokus och hållbarhet som kännetecknar oss på Michelsens och vi ser såklart att vår värdegrund är något som du också står för.

 

Tjänsten är heltid med placering i Tomelilla. Tveka inte att söka tjänsten om den passar in på dig. Vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Ansökan skickas in på formuläret längst ner på denna sida, senast den 14/2 -2021.

 

 

 


 

Säljledare till vår Audi anläggning på Michelsens Bil i Ystad.

 

Audi har en mycket stark position på svensk bilmarknad och befinner sig i den största modelloffensiven i märkets historia. Under 2021 kommer en rad nya produktlanseringar där vi kopplar ytterligare grepp om marknaden.

 

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet. Vi har en stark företagskultur som kännetecknas av vår värdegrund: Engagemang, Respekt för varandra, Kunden i fokus, Hållbarhet

 

Rollen som säljledare Audi innebär att du ansvarar för att leda och utveckla verksamheten i syfte att nå våra försäljningsmål samt ge våra kunder service med absolut högsta kvalitet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för personal och resultat för försäljningsteamet och rapportera till försäljningschef.

 

 • Planera och målmedvetet arbeta för att nå uppsatta kvartals- och årsmål
 • Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med företagets kunder
 • Utveckla verksamheten och se till att kundnöjdheten efterlevs

 

Kvalifikationer

 

 • B-körkort
 • Gymnasieutbildning.
 • Några års arbetslivserfarenhet från ledande roll med personal och dokumenterat goda resultat
 • Yrkeserfarenhet från bilförsäljning är en merit och har du tidigare arbetat med våra märken är det en fördel

 

Som person har du en stark utstrålning och lätt för att engagera och motivera människor, både kunder och medarbetare. Du drivs av att arbeta för att nå uppsatta mål och har mycket god insikt i ekonomiska frågor. Du har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Rollen kräver också att du har god förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer, en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta strukturerat och ser saker ut ett helhetsperspektiv.

 

Låter det intressant? Har du frågor om tjänsten, vänligen ring Försäljningschef Joakim Käck på 0417-28137. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Ansökan görs endast i formuläret nedan. 

 

 


 

Servicerådgivare/Kundmottagare Ystad

 

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

 

Som servicerådgivare, kundmottagare kommer du främst ha kontakt med kunder som önskar tid för service och reparationer av personbilar, såväl per telefon, mail som besök hos Michelsens. Servicerådgivaren är en länk mellan våra tekniker i verkstaden och kunden. Andra arbetsuppgifter är t ex rådgivning av servicebehov, dokumentera kundens problem för att underlätta för våra tekniker, slutkontroll av arbetsorder, maskinskador mot försäkringsbolag, garantiarbeten samt debitering mot kund. Även leda och fördela arbetet till våra tekniker ingår i rollen.

 

Arbetet är heltid med placering i Ystad.

 

En av våra servicerådgivare har sökt sig till nya utmaningar.

 

Vi söker dig som har en arbetslivserfarenhet som är bred och erfarenhet från arbete i fordonsbranschen samt även har ett trevligt kundbemötande. Har du tidigare jobbat med kundmottagning, reservdelar, verkstadsarbeten är detta meriterande. Du är van att arbeta med dator och telefon som redskap och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt klarar av att ha flera bollar i luften samtidigt utan att bli stressad. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor.

 

Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen. Då rollen innefattar administrativt arbete krävs det att du har ett gott ordningssinne och en god datavana, meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, Elsa, Etka eller Cabas.

 

B-körkort är ett krav meriterande med C-körkort.

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Tjänsten avser 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

 

Vår värdegrund står på fyra ben. Det är engagemang, respekt, kundfokus och hållbarhet som kännetecknar oss på Michelsens Bil och vi ser såklart att vår värdegrund är något som du också står för.

 

Intresserad?

 

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Vänligen märk din ansökan med den tjänst du söker. Sök tjänsten genom att fylla i formulär längst ner på sidan. 

 

 


Fordonstekniker Tomelilla

 

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 65 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

 

Vi söker personbilsmekaniker/ transportbilsmekaniker som har:

 

 • Fordonsteknisk utbildning
 • Ett par års erfarenhet från arbete som bilmekaniker
 • Goda kunskaper inom bilelektronik
 • God datorvana
 • God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav meriterande med C-körkort

 

Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen samt du har ett gott ordningssinne och en god datavana. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, Elsa eller Etka.

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Tjänsten avser 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

 

Vår värdegrund står på fyra ben. Det är engagemang, respekt, kundfokus och hållbarhet som kännetecknar oss på Michelsens Bil och vi ser såklart att vår värdegrund är något som du också står för.

 

Intresserad?

 

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Vänligen märk din ansökan med den tjänst du söker. Sök tjänsten genom att fylla i formulär längst ner på sidan. 

 

 


 

Ansökan

Vänligen ange tjänst och bifoga dina uppgifter här.