• Kunden i Fokus

 

 

På Michelsens Bil gör vi vårt yttersta för att våra kunder ska vara nöjda med såväl bilen som upplevelsen vid service och verkstad. Oscar & Annette bor i Ystad och är Michelsen-kunder sedan många år. De har två små barn och spenderar en hel del tid i bilen, åker på längre bilsemestrar i Europa, så säkerheten är av största vikt. De värnar också om miljön, vilket spelar stor roll när de väljer bil.

 

Namn: Oscar & Annette Mårtensson

Bor: Ystad

Bil: Volkswagen Passat GTE

 

Hur trivs ni med er VW Passat GTE?

Vi trivs mycket bra med bilen. Den passar oss väldigt bra som familjebil och är både rymlig och snål att köra. Vi har inte haft några bekymmer med den alls, bara tuta och köra!

 

 

Nämn tre viktiga egenskaper en bil bör ha för att ni ska bli intresserade?

1. Väl anpassat för våra behov. Vi har två små barn med bilstolar och det är viktigt att få bra med plats, då vi ofta använder bilen tillsammans alla fyra. Dragpaket är även ett tillval som vi kände att vi behövde.

2. Kvalitet. Vi spenderar mycket tid i bilen och vill trivas bra i den. Med Volkswagen Passat GTE upplever vi en hög komfort och standard vilket känns tryggt och säkert för oss som familj.

3. Miljön. Bilen ska vara snål, hybrid eller hel-el är viktigt för oss. Att byta till en laddhybrid har definitivt varit lönsamt för oss.

 

 

Har ni kört på några länge utflykter under tiden ni haft bilen?

Vi är absolut en familj som gärna tar bilen när vi semestrar. De senaste åren har vi kört såväl norrut som söderut och semestrat med tält i bl.a. Norge, Holland, Belgien och Frankrike. Passat GTE är verkligen en bil att rekommendera om du vill ge dig iväg på bilsemester.

 

 

Ni kör idag en VW Passat GTE, men varför föll valet just på den?

Vi ville byta till ett miljövänligt alternativ. Av de familjebilar som fanns på marknaden var Passat (laddhybrid) den som passade oss bäst. Vi är kunder hos Michelsens Bil sedan tidigare så det var naturligt med ett besök när det var dags för ny bil. Affären fungerade smidigt och vi är supernöjda!

 

 

Passat GTE