• Däckservice i Tomelilla & Ystad

0411-241023 (Tomelilla) 0411-241025 (Ystad)

Däckservice i Tomelilla & Ystad

 

Vi tar väl hand om dina däck i Tomelilla & Ystad.

Är det hög tid att byta däck? Eller hjulskifte som vi i verkstaden också kallar det. På Michelsens Bil i Tomelilla & Ystad har vi både erfarenhet och kunskap för att ta väl hand om dina däck. Vi utför självklart hjulskifte när det är dags för sommar- eller vintersäck, eller när du helt enkelt behöver nya däck. Vi förvarar era däck i vårt däckhotell i såväl Tomelilla som Ystad. Om du har behov av att göra en hjulinställning så hjälper vi er gärna med det.

 

Däckhotell

Vi vet hur lätt det är att få trångt i garaget. Det är cyklar, verktyg, studsmattor och annat kul som ska förvaras. Utnyttja vårt däckhotell i Tomelilla eller Ystad så vet du vart du har däcken och att de är i gott förvar.

 

Däckbyte / Hjulskifte

När det börjar närma sig att sätta på sommar- eller vinterdäcken så rekommenderar vi att ta kontakt med oss på Michelsens Bil. Vi utför hjulskifte/däckbyte i såväl Tomelilla & Ystad och till ett bra pris!

 

Lufttryck

Visste du att för lite luft i dina däck innebär att bilen blir tungstyrd, drar mer bränsle och däcken slits snabbare. I bilens instruktionsbok står hur mycket luft du ska ha i däcken. Fyll gärna på lite extra om bilen är tungt lastad.

Kontrollera lufttrycket med jämna mellanrum!