Vi finns här för er. Låt oss få hjälpa till med en fungerande vardag


Det är speciella tider just nu, men vi på Michelsens Bil finns här idag och är beredda att göra vad vi kan för att hjälpa er. På det sätt som ni själv önskar.

 

Detta gör vi på Michelsens Bil

 

  • Vi fortsätter att hålla våra anläggningar öppna. Vi har naturligtvis vidtagit försiktighetsåtgärder och följer mycket tydliga riktlinjer. Tryggheten är viktigast när du besöker oss oavsett om du behöver nå verkstad, service eller försäljning.

 

  • Michelsens Bil servar fordon inom samhällsviktig verksamhet såsom polis, brandkår och ambulans, och det är av yttersta vikt att vi fortsätter med detta arbete.

 

  • Med anledning av den senaste utvecklingen följer Michelsens Bil noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi gör det vi kan för att förbygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning.

 

  • De medarbetare som eventuellt har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt eventuellt även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.

 

  • Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att boka om ditt besök. Vänligen ring din kontaktperson för att boka om, eller hitta en alternativ lösning.

 

…vi erbjuder dessutom:

 

  • Provkörning på hemmaplan. Vi kommer hem, friska, spritade och i skyddshandskar för att du ska kunna provköra den bil du önskar. Gäller vardagar hela Skåne!

 

  • Hela köpprocessen görs digitalt. Med hjälp av vår digitala tjänst E-Deal har du möjligheten att göra hela ditt bilköp digitalt. Hör med oss för mer information.

 

  • Service på bilen? Har ni speciella önskemål när ni ska serva er bil så är det bara att höra av er till oss. Ring oss eller påkalla vår uppmärksamhet utanför våra lokaler så kommer vi ut. Du behöver inte komma in i hallen under din service, utan betalning sköter vi med Swish. Vi är flexibla för era önskemål.

 

  • Tillhör du en riskgrupp? Vi har möjlighet till en VIP-visning i en sparat byggnad. Kontakta oss för mer information.

 

 

Vanliga frågor just nu

Kommer leveranstiden påverkas?

Vi har gott om bilar i laget just nu, men för mer detaljer kring leveranstider ber vi er höra av er till våra säljare för respektive varumärke.

 

Beställt tid på verkstaden, men kan ej komma?

Ring, maila eller skriv till oss i chatten på Michelsens.se så kommer vi tillsammans fram till något som fungerar för dig.

 

Må väl!