Michelsens Bil

Är du vår nästa Ekonomichef?

Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Ett av våra mål är att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna och servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.


Om du tror att fordonsbranschen är en utmaning som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person, skicka in ditt CV till oss.

 

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 


 

Just nu söker vi….

 

Vill du arbeta i ett starkt team och tillsammans med dina kollegor bidra till vår fortsatta framgång? Då är du välkommen att söka tjänsten som

 

Ekonomichef hos Michelsens Bil.

 

Vem är vi? 

Michelsens Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Våra verkstäder är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi omsätter ca 400 Mkr och är idag 65 anställda och finns med våra anläggningar i Tomelilla och i Ystad.

 

Vad söker vi?

Som Ekonomichef ansvarar du för framtagande och kvalitetssäkring av bokslut och koncernrapportering. Du ansvarar också för framtagande av verksamhetsanalyser och budget. Du arbetar löpande med vidareutveckling av våra verksamhetsprocesser inom ekonomi och redovisning samt inom administration och personalfrågor.

 

Du ansvarar för framtagande av årsbokslut, deklarationer och har kontakten med våra revisorer. Du medverkar i projekt inom verksamhetsutveckling av företaget i form av investeringskalkylering, ekonomistyrning mm.

 

Du rapporterar direkt till VD, men arbetar också nära ledningsgruppen i frågor inom försäljning och servicemarknad. Ekonomi & administrationsavdelningen består idag av 6 personer, för vilka du är personalansvarig med tillhörande arbetsområden. Du är ett stöd till hela organisationen gällande redovisnings- och ekonomifrågor generellt.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten. Du har ett stort intresse av att leda, utveckla och coacha människor och är självgående och trygg i din roll, samtidigt som du tar initiativ och är drivande till utveckling och förbättring. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka samt agera och tycker om att arbeta i en affärsnära funktion samtidigt som du har god kännedom om regelverk, lagstiftning och praxis inom redovisning, skatter och bokslutsarbete.

 

Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har mycket goda IT-kunskaper. Du har erfarenhet av att utveckla och effektivisera processer och det är meriterande om du har drivit förändringsprojekt och med ett intresse av digitalisering och automatisering. Du har B-körkort och behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling, i ett framgångsrikt företag. Bilbranschen är en spännande bransch under snabb utveckling och vi på Michelsens Bil ligger i framkant med arbetet om att växla om till ett modernt och hållbart bilföretag. Vi står starka med flera av marknadens framstående varumärken i vår portfölj.
Hälsa och välbefinnande för våra anställda är av yttersta vikt för oss och som anställd har du möjlighet att ta del av en generös friskvård.

 

Vår värdegrund står på fyra ben. Det är engagemang, respekt, kundfokus och hållbarhet som kännetecknar oss på Michelsens Bil och vi ser såklart att vår värdegrund är något som du också står för.

Tveka inte att söka tjänsten om den passar in på dig. Vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Ansökan görs genom att fylla formuläret här >>> senast 6/11 -2020. Har du frågor om tjänsten? Skicka till info@michelsensbil.se