Välkommen till din Audiåterförsäljare i Ystad

Om du går och sneglar lite på en Audi, titta in till oss på Michelsens Bil i Ystad! Vi är en auktoriserad återförsäljare av Audi och kan hjälpa dig hitta den bilmodell som är bäst för just dig. Vi har ett stort Audi-team som kan erbjuda dig personliga lösningar, bred och djupgående kunskap och utmärkt service. Michelsens Bil i Ystad har fått ett prestigefyllt pris för att vi har Sveriges nöjdaste kunder och vårt mål är att fortsätta leverera förstklassiga kundupplevelser och bibehålla vår förstaplacering.

Vi har öppet måndag-fredag 09.30-18.00 samt lördag 10.00–14.00. Välkommen till din Audi-återförsäljare på Österlen!

Michelsens Bil i Ystad är en av totalt 47 auktoriserade Audi-återförsäljare i Sverige och en av ännu fler auktoriserade märkesverkstäder som erbjuder Audi-service. För att en verkstad ska bli auktoriserad att utföra Audi-service krävs det att den uppfyller krav som tillverkaren ställer som t ex att verkstaden ska ha rätt verkstadsutrustning och verktyg, verkstadspersonalen ska ha rätt kompetens, aktuell utbildning samt ha klarat ett visst antal prov samt att verkstaden måste använda originaldelar.

Du kan enkelt och smidigt boka din nästa Audi-service hos oss online. Vår verkstad är öppen måndag-fredag 06.30-16.30 (v.27-32: 07.00-16.00).

Från att ha börjat som ett genomsnittligt bilmärke räknas Audi sedan början av 80-talet som ett prestigemärke. Idag är Audi en av världens mest sålda prestigebilar. Audi satsar på att tillverka personbilar som är högpresterande både inom teknik och kvalité och företagets slogan och motto är ”Vorsprung durch Technik” (Försprång genom teknik). Bilmodellerna som erbjuds i Sverige är allt från smidiga småbilar, till rymliga familjebilar, SUV, cabriolet och roadsters – alla av högsta kvalité med snygg design. Besök din auktoriserade Audi-återförsäljare i Ystad och provkör de olika modellerna som vi har i vår bilhall. Varmt välkommen till Michelsens i Ystad!

Tyska Audi AG grundades redan 1909 och har sitt huvudkontor i Ingolstadt, Bayern med produktion i åtta olika tillverkningsanläggningar över hela världen. År 1965 köptes Audi upp av Volkswagen som äger 99.55% av företaget. Bilmärkets logo består av fyra ringar som representerar de fyra biltillverkarna som gick tillsammans för att skapa Audi.

Det är vi som är Michelsens Audi försäljningsteam:

amandaaudi

 

 

 

Amanda Leandersson: 0411-29 73

 

 

 

charlie2202442

 

 

 

Charlie Sandgren: 0411 – 29 760