Servicerådgivare Tomelilla

Känner du att du vill vara en del i vårt serviceteam i Tomelilla?

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 80 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

En av våra servicerådgivare har sökt sig till nya utmaningar inom Michelsens därför söker vi en ersättare.

Som servicerådgivare, kundmottagare kommer du främst ha kontakt med kunder som önskar tid för service och reparationer av personbilar, såväl per telefon som besök hos Michelsens. Servicerådgivaren är en länk mellan våra tekniker i verkstaden och kunden. Andra arbetsuppgifter är t ex rådgivning av servicebehov, dokumentera kundens problem för att underlätta för våra tekniker, slutkontroll av arbetsorder, maskinskador mot försäkringsbolag, garantiarbeten samt debitering mot kund.

Arbetet är heltid med placering i Tomelilla.

Vi söker dig som har en arbetslivserfarenhet som är bred och erfarenhet från arbete i fordonsbranschen samt även har ett trevligt kundbemötande. Har du tidigare jobbat med kundmottagning, reservdelar, verkstadsarbeten är detta meriterande. Du är van att arbeta med dator och telefon som redskap och du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift samt klara av att ha flera bollar i luften samtidigt utan att bli stressad.

Som person är du självgående, ödmjuk och effektiv. Du är en glädjespridare och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen. Då rollen innefattar administrativt arbete krävs det att du har ett gott ordningssinne och en god datavana, meriterande är om du har erfarenhet från arbete i något av programmen Automaster, ELSA, ETKA eller Cabas.

B-körkort är ett krav meriterande med C-körkort.
Löpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

 

Är fordonsbranschen något som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person,

skicka in ditt CV till jobb@michelsensbil.se