Mekaniker Ystad

Känner du att du vill vara en del i vårt serviceteam i Ystad?

Inom Michelsengruppen, är vi idag ca 80 anställda. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter. Våra verkstäder inom Michelsengruppen är auktoriserade serviceanläggningar för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har som mål att samla de bästa mekanikerna, lagerpersonalen, försäljarna, servicerådgivarna för att leverera den bästa totalupplevelsen till våra kunder.

En av våra mekaniker har sökt sig till nya utmaningar inom Michelsens därför söker vi en ersättare.

Dina arbetsuppgifter

Som bilmekaniker på Michelsens kommer du att jobba med felsökning, reparationer och underhåll av personbilar eller transportbilar. Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder. Du kommer att bli en del av ett stort team som värderar teamkänsla högt. Vi är ett glatt gäng som älskar bilar, och är stolta över vårt yrke och de premiumbilar vi säljer och underhåller.
Bli en del av vårt team!

Arbetet är heltid med placering i Ystad


Din profil

Vi söker mekaniker på alla nivåer, både erfarna och nyutbildade. Du har en fordonsteknisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet från att ha jobbat i bilverkstad. Har du även jobbat inom serviceyrket är detta meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna göra dig förstådd på engelska. B-körkort är ett krav.
Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Du brinner för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Är fordonsbranschen något som passar dig och om du är en engagerad och målmedveten person,

skicka in ditt CV till jobb@michelsensbil.se I plan to contact these children’s parents and to finally break the cage my child is phone tracker in, but it is s process and I could not be more thankful to spy app for helping my save my child